Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ønsker gennem et samarbejde med borgerforeningen, at etablere en tættere kontakt mellem borgerne i lokalområdet og politiet.

Vi vil derfor under dette punkt, bringe nyhedsbreve og andet information vi bliver bekendt med, efterhånden som samarbejdet tager form.

Vores kontaktperson i borgerforeningen vedr. borgernært politi er Nina Christoffersen.

Så er der nyt omkring borgernært politi:

Politiet's mobilpolitistation har været i Dalby onsdag den 5. december 2018  fra kl. 16-18 og stod ved Super Brugsen.

Her kunne man komme og få en snak med vores lokale betjente Lars Jensen og Jesper Niehues J

Dette vil der blive mulighed for igen i løbet af det nye år. Vi skriver nye datoer både her på siden og på facebook.

Nyhedsbrev for januar 2019 klar.

Underkategorier