Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ønsker gennem et samarbejde med borgerforeningen, at etablere en tættere kontakt mellem borgerne i lokalområdet og politiet.

Vi vil derfor under dette punkt, bringe nyhedsbrevet DIAlogen og andet information vi bliver bekendt med, efterhånden som samarbejdet tager form.

Vores kontaktperson i borgerforeningen vedr. borgernært politi er Nina Christoffersen.

Så er der nyt omkring borgernært politi:

Politiet's mobilpolitistation kommer igen til Dalby: Tirsdag d. 8 oktober 2019 kl. 16-18 og igen ved Brugsen.

I kan komme og hils på Lars Jensen, ”landbetjenten” fra Haslev/Faxe og politiassistent Vibeke Nielsen.

Vi opfordrer borgerne til at komme og få en snak med dem om, hvordan det er at bo i Dalby og omegn. De kan yderligere giver tips og tricks i forhold til indbrud etc.

Nyhedsbrevet DIAlogen for august 2019 er klar. Klik på Nyhedsbreve

Underkategorier