Dalby og Omegns Borgerforening er aktive på Facebook i vores gruppe, som I kan finde på linket her:

 

www.facebook.com/Dalbyogomegnsborgerforening

 

Facebook gruppen er et talerør for os alle, hvor vi kan dele billeder eller oplevelser samt holdninger for vores lokalområde og arrangementer.

For at sikre den rette adfærd på vores side, som vi ønsker skal være positiv, har vi udfærdiget følgende Facebook politik.

 

Facebook politik for Dalby og Omegns Borgerforening

Vi ønsker en side, hvor foreningen kan orientere om nye tiltag og dele andre relevante nyheder med medlemmerne og andre interesserede.

Vi ønsker ligeledes, at medlemmerne kan bruge siden til at fremsætte ønsker, tanker og andre idéer som kan fremme vores samfund.

Vi ønsker en god debat borgere og medlemmer imellem. Det ligger os på sinde, at vi holder en god tone og accepterer derfor ikke nedværdigende, politiske, racistiske og stødende adfærd på siden.

Alle opslag skal have direkte interesse for borgerforeningens medlemmer. Facebook siden er ikke en køb/salg side og må ikke indeholde reklamer eller reklamelignende opslag.

Facebook siden må ikke bruges til advarsler om hastighedskontroller.

Det er Facebook gruppens til enhver tid siddende administrator, som suverænt vurderer opslag og kommentarer og i den forbindelse, uden varsel, har bemyndigelse til at slette opslag, som strider imod nærværende Facebook politik.